Om ByLøth

Unikt, eksklusivt og håndbygget

Håndbyggede kvalitetsmøbler

By Løth fremstiller håndbyggede kvalitetsmøbler til stilbevidste kunder. Vores møbler er eksklusive og har hver deres unikke udtryk. Vi udvælger selv træet til møblerne, designer hvert enkelt møbel og producerer dem i Danmark. På den måde står vi inde for kvaliteten af vores møbler gennem hele processen. Vores kunder lægger vægt på det rustikke og stilrene udtryk og på, at hvert møbel er unikt. For vores kunder er kvalitet, det gode håndværk og træets historie afgørende for, at de vælger et by Løth-møbel. Møblerne udstråler kvalitet, robusthed, varme, charme og sjæl, og de tilfører det rum, de er placeret i en ekstra dimension.

En investering i din egen historie

Et møbel fra By Løth fortæller en historie om den person, der har valgt det. Når du byder gæster velkommen i dit hjem, på dit kontor eller hvor møblet nu er placeret, fortæller møblet historien om en person, som lægger vægt på kvalitet, eksklusivitet, godt håndværk, historien og bæredygtighed. Du investerer ikke blot i din egen historie her og nu. Møblerne vil bevare deres værdi. Måske vil de opnå stor affektionsværdi og med tiden blive familiens nye arvestykke. Der er ikke mange møbler, der bliver produceret i dag, som overlever flere generationer. Det gør et møbel fra by Løth.

Hvert møbel har sin egen historie i kraft af træets historie. Men du kan også tilføre møblet din historie: Vi producerer møblerne på bestilling, hvilket betyder, at du kan være med i hele fremstillingsprocessen. Du kan være med til at designe dit møbel, hvis du ønsker det. Derved får du et møbel, som er skabt efter din stil og smag. Et møbel, der passer perfekt til den øvrige indretning og til rummet, det skal stå i og til det behov, det skal opfylde. Du kan naturligvis også bestille et færdigproduceret møbel hos os, hvis du ser et, som passer til dig.

Instagram #byløth

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Følg os her